Rybí bagely
Ingredience
- 2 kousky tresky (min. 3 cm vysoké)
- 2 bagely
- 20 g másla
- Rukola
- Červená cibule
- Sůl, Olivový olej
- 3 lžíce majonézy
- 1 lžička sriracha omáčky
Na směs koření: - 1 lžička červené papriky
- ½ lžičky kajenského pepře
- 1 lžička sušeného česneku
- Špetka pepře
Postup
- Troubu zapněte na 200 stupňů. Koření smíchejte dohromady. Tresku omyjte vodou, osušte kuchyňskou utěrkou a osolte ze všech stran. Menší plech vyložte pečicím papírem a pod každý kousek ryby kápněte olivový olej. Vršek ryby posypte směsí koření a dejte péct do středu trouby na 10 minut. Ryba se nesmí uvnitř vysušit, proto ji v troubě nenechávejte zbytečně dlouho.
- Mezitím smíchejte srirachu s majonézou. Bagely podélně rozřízněte a osmahněte řeznou stranou na másle. Cibuli nakrájejte na kolečka. Spodní část bagelů pomažte ochucenou majonézou, pokračujte s cibulí, rybou a navrch položte trochu rukoly. Osolte a opepřete, polijte trochou olivového oleje a přikryjte druhou částí bagelu.
Dobrou chuť :)
Tento recept pro vás z M&S surovin připravila Cat & Cook. Více na marksandspencerfood.cz
Ingredience: