Grilované broskve s ricottou

Grilované broskve s ricottou

 

Ingredience:

  • 4 broskve
  • 1 lžíce másla
  • 2 lžíce třtinového cukru
  • 1 lžíce balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou granátové jablko
  • 1 lžíce likéru Grand Marnier
  • 200 g ricotty
  • máta na ozdobu
  • nasekané lískové oříšky (opražené)

 

Postup:

  1. Na pánvi rozpustíme lžíci másla, přidáme třtinový cukr, balzamikový krém, likér Grand Marnier a chvilku svaříme, dokud se cukr nerozpustí.
  2. Broskve rozpůlíme a odpeckujeme. Obalíme ve směsi a ogrilujeme na kontaktním grilu (cca 2 - 3 minuty).
  3. Grilované broskve podáváme posypané lískovými oříšky s nočkem ricotty ozdobeným mátou.

 

Ingredience: