Pikantní tuńáková Naturhouse

Pikantní tuńáková Naturhouse

Ingredience

  • 200 g tuňáka ve vlastní šťávě – ideálně filety
  • 1 jarní cibulka
  • 125 g sýra Philadelphia Light nebo Gervais Light
  • špetka chili
  • sůl 
  • pepř barevný
  • dijonská hořčice
  • toasty FIBROKI nebo salátová okurka

 

Jarní cibulku nakrájejte na kolečka. V míse smíchejte tuňáka, nakrájenou jarní cibulku, sýr Philadelphia light nebo Gervais Light a promíchejte. Dochuťte solí, pepřem, chilli. Kdo má rád pikantnější, může přidat i dijonskou hořčici. Hotovou pomazánku natírejte na toasty FIBROKI nebo na kolečka salátové okurky. Ozdobte kolečky cherry rajčat nebo olivou.

 

 Zdroj: www.naturhouse-cz.cz/recepty