Tatarák z lilku s balzamiko krémy Počet porcí: 4-5 Suroviny: lilek – 1kgpaprika zelená – 1/2 kusu (na kostičky)olivový olej – 2 polévkové lžícejogurt – 1 polévkové lžícepetržel – 1 polévkové lžícebalsamikový krém bílý Kalamata Papadimitriou– 2 polévkové lžícesůl, pepř – podle chuti Postup: Lilek propícháme vidličkou a dáme upéct při 220 stupních na 50min. Vnitřek vybereme lžičkou, nasekáme nožem a necháme odkapat. Přidáme všechny ingredience a řádně promícháme. Ingredience:
Počet porcí: 4-5 Suroviny: lilek – 1kgpaprika zelená – 1/2 kusu (na kostičky)olivový olej – 2 polévkové lžícejogurt – 1 polévkové lžícepetržel – 1 polévkové lžícebalsamikový krém bílý Kalamata Papadimitriou– 2 polévkové lžícesůl, pepř – podle chuti Postup: Lilek propícháme vidličkou a dáme upéct při 220 stupních na 50min. Vnitřek vybereme lžičkou, nasekáme nožem a necháme odkapat. Přidáme všechny ingredience a řádně promícháme.