Teplý salát s grilovanou zeleninou a rukolou

Teplý salát s grilovanou zeleninou a rukolou

Teplý salát s grilovanou zeleninou a rukolou připravila Mgr. Štěpánka Kutišová, výživová poradkyně NATURHOUSE v Jindřichově Hradci Ingredience: 50 g rukoly 100 g cukety 100 g papriky olivový olej sůl balzamiko Postup: Omytou rukolu dejte do mísy. Na pánvi na menším množství olivového oleje grilujte cuketu nakrájenou na kolečka a také papriku nakrájenou na menší díly. Grilovanou cuketu osolte. Sytivost salátu můžete zvýšit přidáním grilovaných žampionů. Mírně vychladlou zeleninu smíchejte s rukolou. Dochuťte balzamikem. Lze podávat také jako přílohu.

Výživové hodnoty na 1 porci: 101 kcal Bílkoviny: 50 % Sacharidy: 33 % Tuky: 17 %

Ingredience: