Teplý salát s grilovanou zeleninou a rukolou
![Teplý salát s grilovanou zeleninou a rukolou](/files/thumbnails/20180327-10-21-12-103-salat-rukola-mala-upr-thumb-700-1000-1522138872.jpg)
Teplý salát s grilovanou zeleninou a rukolou připravila Mgr. Štěpánka Kutišová, výživová poradkyně NATURHOUSE v Jindřichově Hradci Ingredience: 50 g rukoly 100 g cukety 100 g papriky olivový olej sůl balzamiko Postup: Omytou rukolu dejte do mísy. Na pánvi na menším množství olivového oleje grilujte cuketu nakrájenou na kolečka a také papriku nakrájenou na menší díly. Grilovanou cuketu osolte. Sytivost salátu můžete zvýšit přidáním grilovaných žampionů. Mírně vychladlou zeleninu smíchejte s rukolou. Dochuťte balzamikem. Lze podávat také jako přílohu.
Výživové hodnoty na 1 porci: 101 kcal Bílkoviny: 50 % Sacharidy: 33 % Tuky: 17 %
Ingredience: