Tempeh Bon menu

Tempeh Bon menu

INGREDIENCE:

  • 1 balení Bonduelle Bon menu Na pánev Rustica (425 ml)
  • 1 tempeh
  • batáty
  • olivový olej
  • sůl

POSTUP:

  1. Troubu rozehřejeme na 180 °C.
  2. Batáty nakrájíme na tenké hranolky. Pokládáme je na plech vystlaný pečicím papírem, osolíme, pokapeme olivovým olejem a pečeme 35-45 minut (délka pečení závisí na tloušťce našich hranolek).
  3. Mezitím si nakrájíme tempeh na kostičky, osolíme a osmahneme na olivovém oleji zhruba 3 minuty.
  4. Přidáme Bon menu Na pánev Rustica a zahříváme ještě další 2 minuty.
  5. Podáváme společně s batátovými hranolky.
  6. BON APPÉTIT!

 

 

zdroj: bonduelle.cz/recepty/tempeh-bon-menu/

 

 

Ingredience: