Carpaccio z řepy podle NATURHOUSE

Carpaccio z řepy podle NATURHOUSE

 

Ingredience na 4 porce:
4 velké řepy
česnek
cibule
sýr cottage
sůl, pepř
olej
ocet balzamiko s příchutí pomeranče

Ingredience na zálivku:
olivový olej s příchutí citrónu
šťáva z poloviny limetky
1 lžíce medu
sůl, pepř

Postup:
Řepu omyjte, poklaďte na plátky nakrájeným česnekem a pokapejte olejem, octem, opepřete a osolte. Zabalte do alobalu a pečte 60 minut při 200 °C na horkovzdušný ohřev. Cibuli orestujete a zakápněte balzamikem. Řepu po upečení nechte vychladnout a nakrájejte na tenké plátky. Posypejte cibulí a pokapejte zálivkou. Nakonec posypejte sýrem Cottage.

 

 

Zdroj: NATURHOUSE

 

Ingredience: