Pěna z tmavé čokolády s jahodami, lesním ovocem a fíkovým balzamikovým krémem Kalamáta Papadimitriou

Pěna z tmavé čokolády s jahodami, lesním ovocem a fíkovým balzamikovým krémem Kalamáta Papadimitriou

Potřebujeme: 250 ml smetany na šlehání 100 g hořké čokolády 200 g ovoce (jahody, maliny, ostružiny, borůvky) 3 lžíce fíkového balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou oplatky na dekoraci Postup: Lesní ovoce krátce marinujeme ve fíkovém balzamikovém krému Kalamáta Pap


6.Pěna z tmavé čokolády2Potřebujeme:

250 ml smetany na šlehání

100 g hořké čokolády

200 g ovoce (jahody, maliny, ostružiny, borůvky)

3 lžíce fíkového balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou

oplatky na dekoraci

Postup:

Lesní ovoce krátce marinujeme ve fíkovém balzamikovém krému Kalamáta Papadimitriou.

Tmavou čokoládu rozehřejeme ve vodní lázni. Do prochladlé čokolády opatrně vmícháme našlehanou smetanu.

Dezert ozdobíme ovocem marinovaným v balzamikovém krému a oplatkou.