To nej z módy 2011

  Módní maličkosti, které nás letos nadchly   5. místo pro pírka Okouzlily nás náušnice, náramky, hravé aplikace, ale i potisky. Zkrátka vše, co poselo motiv pírka, náhle dostalo nový rozměr. Čtěte také: Rompery a overaly 4. místo pro trenky Frigo Speciální trenky s kap


 

Módní maličkosti, které nás letos nadchly

 

5. místo pro pírka

Okouzlily nás náušnice, náramky, hravé aplikace, ale i potisky. Zkrátka vše, co poselo motiv pírka, náhle dostalo nový rozměr.

Čtěte také: Rompery a overaly

4. místo pro trenky Frigo

Speciální trenky s kapsou, která odděluje penis od varlat, nás doslova fascinovaly. Ale protože nejsou určené úplně pro nás, ale pro naše méně dokonalejší polovičky, vysloužily si až čtvrté místo.

Čtěte také: 5 nejčastějších módních faux pas aneb jak se vyhnout trapasu

3. místo pro americké vlajky

Ne, že bychom fandily americkým vlivům, ale klasické džíny a obyčejné bavlněné tričko se konečně zbavily nálepky „nuda“.

2. místo pro jelínky Deers

Konec všedním doplňkům! Do popředí se dostává originalita a hlavně kreativita. Třpytiví jelínci Deers Kláry Písaříkové oba předpoklady splňují.

Čtěte také: Jak se pozná „značkoholik“!

1. místo pro neonky

Po pochmurné zimě ulice konečně září. Čtveřice zvýrazňovacích fixek zaplavila vše od topů po spodní prádlo. Neonkám navíc přišli na chuť i zarytí konzervativci. Protože tento módní trend masově ovládl snad všechny z nás, právem stanul na stupni vítězů.

Ne vždycky se zadaří...

 

5. místo pro punkové doplňky

To nej z módy 2011

Punk is not death. Bohužel. Moc si přejeme, aby už raději byl. Okované náramky nebo ty příšerné obojky patří na dno popelnice!

4. místo trapné vzkazy na tričkách

Není nic horšího, než nápis „I am sexy girl“ na tričku dámy, co vypadá, jakoby právě spolykala třicet balónků napuštěných heliem nebo „Let´s go to the party“, které svítí na zádech vetché stařenky se síťovkou.

Čtěte také: Sandály a ponožky aneb problematika odívání mužů

3. místo klaunské boty

Odněkud zpoza Uralu přišla super móda pro „nevkusáky“. Nechme tento skvost raději Mrazíkovi a všem jeho „bratrům“, kteří se tu obecně na náš vkus až moc roztahují.

2. místo pro latexové oblečky

To nej z módy 2011

Móda z „bordelu“ nezasáhla jen ty, jež navždy opustili rozum, soudnost a vkus, ale dokonce i „celebrity“. Potěš pánbůh, jestli bude Lady Gaga ovlivňovat i nadcházející sezónu.

Čtěte také: Vyhněte se chybám v oblékání

1. místo „sexy“ prádlo

To nej z módy 2011

Bomby prý zažívají renesanci. Alespoň některé kolekce renomovaných značek spodního prádla si to myslí. Tyto tvůrce - zločince by zachránila maximálně výmluva, že záměrem těchto „rajcovních kolekcí“ bylo uchránit lidstvo od nekontrolovatelného rozmnožování.

Text: Jana Tobrmanová, Foto: Aldo, New Yorker, Frigo, Deers, Ann Christine, archiv redakce