JOHNNIE WALKER HOT CHOCOLATE
Podzim sice umí okouzlit záplavou barevných listů, stejně dobře ale dokáže znepříjemnit den studeným deštěm a ostrým větrem. V takových chvílích je nejlepší zůstat doma pod dekou s šálkem něčeho teplého v ruce.
Udělejte si v sychravých
JOHNNIE WALKER HOT CHOCOLATE
Podzim sice umí okouzlit záplavou barevných listů, stejně dobře ale dokáže znepříjemnit den studeným deštěm a ostrým větrem. V takových chvílích je nejlepší zůstat doma pod dekou s šálkem něčeho teplého v ruce.
Udělejte si v sychravých dnech radost a připravte pro sebe i své nejbližší horkou čokoládu doplněnou panákem hedvábného alkoholu. Whisky kakaový nápoj zjemní a dodá lehké kořeněné tóny, které z vaší čokolády udělají neodolatelnou pochoutku.
Na tři až čtyři porce budete potřebovat:
120 ml Johnnie Walker Red Label
700 ml plnotučného mléka
125 g hořké čokolády
2 lžíce cukru
špetku soli
šlehačku na ozdobu
Jak připravit:
Nejprve ohřejte mléko společně s cukrem a tekutinu udržujte teplou na středním plameni. Přidejte pokrájenou čokoládu a míchejte, dokud se všechna nerozpustí a směs dostane hladkou, sametovou strukturu. Následně přilejte Johnnie Walker whisky, vhoďte špetku soli a opět jemně promíchejte. Podávejte ozdobené šlehačkovou čepicí.
TIP:
Opravdový gurmáni čokoládu doplňují ještě o lehké vanilkové aroma. Toho dosáhnou tak, že na začátku
do teplého mléka vloží kromě cukru také vanilkový lusk a vyjmou ho až těsně před tím,
než do čokolády přilejí whisky.
Komentáře (0)
Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)