Lehký tuňákový salát

Lehký tuňákový salát

INGREDIENCE

  • 2plechovky tuňáka EVA
  • 1čerstvé rajče
  • 100 gčerstvé okurky
  • 1červená paprika
  • 50 gčervené cibule
  • 3 lžíceolivového oleje
  • 2 lžícebalzamika
  • sůl
  • barevné koření
  • 1 lžícenasekané bazalky

 

POSTUP

  1. Plechovky tuňáka otevřeme, scedíme a dáme do misky.
  2. Přidáme na kostky nakrájené rajče, očištěnou a na kostky nakrájenou okurku, papriku, najemno nakrájenou cibuli, olivový olej, balzamiko, lehce osolíme a okořeníme.
  3. Všechno dobře promícháme a dáme do ledničky, dokud nebudeme podávat.

Servírování: Salát podáváme posypaný bazalkou.

Rada: Salát můžeme obohatit sterilizovanou fazolí.

 

 

zdroj: https://www.podravka.cz/recept/1044411/lehky-tunakovy-salat/

 

 

Ingredience: