Lehký tuňákový salát
INGREDIENCE
- 2plechovky tuňáka EVA
- 1čerstvé rajče
- 100 gčerstvé okurky
- 1červená paprika
- 50 gčervené cibule
- 3 lžíceolivového oleje
- 2 lžícebalzamika
- sůl
- barevné koření
- 1 lžícenasekané bazalky
POSTUP
- Plechovky tuňáka otevřeme, scedíme a dáme do misky.
- Přidáme na kostky nakrájené rajče, očištěnou a na kostky nakrájenou okurku, papriku, najemno nakrájenou cibuli, olivový olej, balzamiko, lehce osolíme a okořeníme.
- Všechno dobře promícháme a dáme do ledničky, dokud nebudeme podávat.
Servírování: Salát podáváme posypaný bazalkou.
Rada: Salát můžeme obohatit sterilizovanou fazolí.
zdroj: https://www.podravka.cz/recept/1044411/lehky-tunakovy-salat/
Ingredience: