Hotdogy s nakládaným zelím

Suroviny
Náplň
Červená cibule 4 ks
Ocet balsamico 2 lžíce
Tymián 1 snítka
Třtinový cukr 1 lžíce
Máslo 1 lžíce
Sůl 1 špetka
Příloha
Bagetka malá 4 ks
Klobáska nebo párek 4 ks
Kečup jemný Otma Gurmán 8 lžic
Kysané zelí Znojmia 8 lžic
Postup
Dejte párky na gril a připravte si mezitím karamelizovanou cibulku. Cibule nakrájejte na měsíčky.
Na pánvi rozehřejte máslo, přidejte cibuli, tymián a zprudka vše osmahněte dozlatova. Pak přisypte třtinový cukr, cibulku nechte zkaramelizovat, stáhněte oheň a pomalu duste. Nakonec přilejte balsamico, osolte a pěkně promíchejte.
Bagetky rozkrojte podélně a nechte je prohřát na grilu. Párečky už budou možná hotové, tak je stáhněte na připravený tác. Bagety potřete dávkou kečupu, přidejte párky, zelí a navrch cibulku. Dobrou chuť!
zdroj: receptyschuti.cz/recept/hotdogy-s-nakladanym-zelim/2337
Ingredience: