Vege tikka masala

Vege tikka masala

INGREDIENCE

POSTUP

  1. Na pánvi rozehřejte lžíci olivového oleje. Přidejte rajčata, rajčatový protlak, cibuli a česnek. Restujte doměkka asi 5 minut.
  2. Přidejte nakrájenou papriku, římský kmín, kurkumu, sladkou papriku a garam masalu.
  3. Opět restujte cca 5 minut. Přidejte i žampiony a restujte další 2–3 minuty.
  4. Nakonec ke směsi přidejte cizrnu, rajčata z plechovky, kokosové méko, jogurt, špenátové listy a chilli.
  5. Promíchejte a nechte 10 minut prohřát. Dosolte podle chuti.
  6. Podávejte s jasmínovou rýží, čerstvým koriandrem nebo microgreens bylinkami.

 

 

 

zdroj: https://www.gustoacademy.cz/recepty/detail/vege-tikka-masala