Malinové blondies

Malinové blondies

 Ingredience

  • 120 g Univerzální mouky Babiččina volba
  • 2 vejce
  • 80 g třtinového cukru
  • 80 g rozpuštěného másla
  • 40 g oříškového másla (my dáváme mandlové s bílou čokoládou)
  • 60 g nasekaných mandlí nebo mandlových lupínků
  • 1 lžička prášku do pečiva
  • 1 vanička malin (125 g)
  • 100 g bílé čokolády

 

Postup

Malinová buchta s bílou čokoládou je dokonalou kombinací sladkosti a svěžesti, která vás okouzlí na první kousnutí. Zkuste tento jednoduchý recept a nechte se unést kombinací sladkého ovoce a krémové čokolády.

V míse promíchejte nejprve cukr s rozpuštěným máslem, postupně do směsi zašlehejte vejce, přidejte také oříškové máslo. Promíchejte mouku s práškem do pečiva a do tekuté směsi přidejte. Nakonec nasekejte čokoládu a oříšky a opatrně vmíchejte do těsta.

Stáhněte do formy a přidejte nakonec i maliny – vmáčkněte je do těsta. Předehřejte troubu na 170 °C. Pečte v zapékací formě nebo pekáčku asi 25 minut. Buchta by měla být vláčná, ale ne nadýchaná (spíš jako brownies – lehce nedopečené a jemné).

 

 

 

 

 

Ingredience: