Gulášová á la kuře

Gulášová á la kuře

Není nic snadnějšího a rychlejšího, než kuřecí polévka na způsob známe „gulášovky“. Oproti standardní gulášové polévce je zdravější a plná kvalitních surovin. Co budete potřebovat?

Ingredience:

Kuřecí řízky prsní bez kosti od Drůbežářského závodu Klatovy, brambory, žampióny, kuřecí vývar z Kuřecí polévkové směsi od Drůbežářského závodu Klatovy, máslo, cibule, celer, mrkev, česnek, majoránka, bobkový list, sůl, pepř, libeček, kmín, paprika

1/ V hrnci orestujte na másle žampiony dozlatova. Potom přidejte na kousky kuřecí prsa, brambory nakrájené na kostky, bobkový list, kmín, libeček a špetku pálivé nebo lahůdkové papriky, podle chuti, na kostičky nakrájenou zeleninu, prolisovaný česnek a zalijte vodou nebo vývarem. 

2/ Vařte dokud nebudou brambory měkké. Nakonec dochuťte kořením.

 

 

zdroj: www.dzklatovy.cz