Pineapple Pals
Ingredience
10 cl Bohemia Sektu brut
10 cl ananasového cordialu (ananas, skořice, cukr, voda, sůl)
Na ozdobu: ananasový chips, nevěstin závoj
Do vychlazené sklenice odměřte ananasový cordial a dolijte stejným množstvím Bohemia Sektu. Lehce lžičkou promíchejte a ozdobte ananasovým chipsem a nevěstiným závojem. Pro nejlepší možnou chuť drinku mějte všechny ingredience dobře vychlazené.
Příprava ananasového cordialu: Ananas zbavte kůry, a nakrájejte ho na centimetrové pláy, které buď oflambujte, nebo zapečte. Poté ananas rozmixujte, přidejte 3 dcl vody, 3 celé skořice, 60 g cukru a špetku soli. Vše společně zahřejte do rozpuštění cukru. Po vychladnutí přeceďte přes sítko.
Ananasový chips: Přecezený ananas rozprostřete do tenké vrstvy na pečící papír a v troubě (70°C) vysušte na chips.
Ingredience: