Ředkvičková velikonoční pomazánka

Ředkvičková pomazánka přináší na stůl pravou jarní svěžest. Křupavé ředkvičky dodávají jemnou pikantnost, která v kombinaci s krémovou konzistencí vytváří lahodnou a lehkou pochoutku. Skvěle se hodí jako rychlá svačina nebo jarní občerstvení pro koledníky při pomlázce. Stačí ji namazat na čerstvý chléb, přidat pár bylinek a svěží chuť, která připomíná první slunečné dny vás nabudí.
Suroviny
7 ks ředkvička větší 5 až
250 g měkký tvaroh
2-3 lžíce tatarské omáčky Hellmann’s
1 špetka sůl podle chuti
0,50 svazek jarní cibulka – nať/bylinky
Postup
Ředkvičky nasekáme a smícháme s tvarohem a tatarkou. Podle chuti osolíme. Tatarka dodá pomazánce výbornou a zajímavou chuť. Přidáme/ozdobíme nasekanou cibulovou natí nebo bylinkami dle vlastních preferencí a zásob.
zdroj/foto: Hellmanns