Fazolová polévka se slaninou, koriandrem, rajčaty a chilli balzamikem
Ingredience:
Ingredience:
500 g uvařených červených fazolek
100 g mražené kukuřice
2 cibule
150 ml drcených rajčat
3 lžíce chili balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou
3 stroužky česneku
100 g slaniny
1 mrkev
1 celer
1 svazek čerstvého koriandru
4 lžíce olivového oleje
2 lžíce světlé jíšky
Postup:
Oloupanou mrkev a celer nakrájíme na malé kostičky, které orestujeme dozlatova na olivovém oleji. Poté přidáme najemno nakrájenou cibuli, slaninu a česnek. Po lehkém opečení přidáme drcená rajčata a rychle orestujeme. Zalijeme 1 litrem vody nebo vývaru z uvařených fazolí, přidáme fazole, kukuřici, část nasekaného koriandru a 3 lžíce chili balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou. Vše necháme povařit a lehce zahustíme jíškou. Dochutíme solí a pepřem, servírujeme s čerstvě nasekaným koriandrem a zakysanou smetanou.
Copyright © 2020 New way media, s.r.o Publikování nebo další šíření obsahu portálu dokonalazena.cz je zakázáno. Tiráž zde.
V případě zájmu o obchodní spolupráci na mpol@mediaboard.cz.
Podmínky užívání webové stránky | Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů.