Ledové Rooibos Latte s Vanilkou a Skořicí
Ingredience
- 2 g Bio Kyosun Rooibos
- 125 ml vody
- 250 ml veganského mléka (krémovější konzistence, např. kokosové nebo kešu mléko)
- 1-2 lžíce javorového sirupu
- 1/4 lžičky skořice
- 1/2 lžičky vanilky nebo vanilkové tresti
Postup
- Vyšejkujeme rooibos ve vodě.
- Část vyšejkovaného rooibosu odlijeme do tvořítka na led a vložíme do mrazáku zmrznout.
- Ve zbylém rooibosu rozmícháme skořici, vanilku a javorový sirup a dáme vychladit do lednice.
- Zmrzlé kostky rooibosu rozdělíme do dvou sklenic, zalijeme vychlazeným rooibosem se skořicí, vanilkou a sirupem. Sklenice dolijeme mlékem.
- Promícháme a můžeme podávat.
Zdroj: www.matchatea.cz/recept-ledove-rooibos-latte-s-vanilkou-a-skorici
Ingredience: