Zveme Vás na POLÍVKOVOU SMRŠŤ

Zveme Vás na POLÍVKOVOU SMRŠŤ

Škoda nejíst dobře! Polívková smršť na Andělu (nejen) s Martinem Škodou  Již počtvrté bude pěší zóna na Andělu patřit předním českým kuchařům, výborným polévkám a dobré věci! Přijďte se podívat 10. - 13. října 2016 a ochutnejte polévky od: pondělí 10.


Škoda nejíst dobře!

Polívková smršť na Andělu (nejen) s Martinem Škodou 

Již počtvrté bude pěší zóna na Andělu patřit předním českým kuchařům, výborným polévkám a dobré věci! Přijďte se podívat 10. - 13. října 2016 a ochutnejte polévky od: OLYMPUS DIGITAL CAMERA pondělí 10.10. celerový krém od Romana Pauluse z Radisson Blu Alcron, v úterý 11.10. kuřecí Tom Yum se skleněnými nudlemi a kuřecím masem a hovězí vývar s masem, řasami wakame a jarní cibulkou od Patrika Šándora z Umami Sushi, ve středu 12.10. dýňovou od Marka Fichtnera z Augustin Restaurant (Master Chef) a bramboračku od gastra Bidvest, ve čtvrtek 13.10. zlatý drůbeží vývar od food blogerky a moderátorky Koko alias Veroniky Kokešové a tomatovou z pečených rajčat a bazalkou od Sezio Restaurant. Koupí polévky si nejen pochutnáte, ale i přispějete lidem po cévních a mozkových příhodách, kteří si rehabilitaci v centru ERGO Aktiv nemohou spolufinancovat sami. A proč je škoda nejíst dobře? To vám vysvětlí patron letošní Smršti – mladý a nadšený kuchař Martin Škoda. Přijďte a vyhrajte jeho novou kuchařku Škoda nevařit 2. polivkova-smrstZ Polívkové smršti se stal fenomén, který spojuje lidi dobrým jídlem a dobrým skutkem. Smršť dokonce získala 1. místo Fóra dárců v kategorii Veřejná sbírka 2015.  Jak můžete pomoci vy? Přijďte si dát některou ze skvělých polévek, na stánku si kupte plátěnou tašku s příběhy klientů ERGO Aktiv nebo pošlete DMS za 30 Kč ve tvaru DMS CHUTKZIVOTU na tel. číslo 87 777. Záštitu nad Polívkovou smrští převzala Městská část Praha 5 v čele se starostou MUDr. Radkem Klímou. Více najdete na www.polivkovasmrst.cz a na www.ergoaktiv.cz