Škoda nejíst dobře!
Polívková smršť na Andělu (nejen) s Martinem Škodou
Již počtvrté bude pěší zóna na Andělu patřit předním českým kuchařům, výborným polévkám a dobré věci! Přijďte se podívat 10. - 13. října 2016 a ochutnejte polévky od:
pondělí 10.
Škoda nejíst dobře!
Polívková smršť na Andělu (nejen) s Martinem Škodou
Již počtvrté bude pěší zóna na Andělu patřit předním českým kuchařům, výborným polévkám a dobré věci! Přijďte se podívat 10. - 13. října 2016 a ochutnejte polévky od:
pondělí 10.10. celerový krém od Romana Pauluse z Radisson Blu Alcron,
v úterý 11.10. kuřecí Tom Yum se skleněnými nudlemi a kuřecím masem a hovězí vývar s masem, řasami wakame a jarní cibulkou od Patrika Šándora z Umami Sushi,
ve středu 12.10. dýňovou od Marka Fichtnera z Augustin Restaurant (Master Chef) a bramboračku od gastra Bidvest,
ve čtvrtek 13.10. zlatý drůbeží vývar od food blogerky a moderátorky Koko alias Veroniky Kokešové a tomatovou z pečených rajčat a bazalkou od Sezio Restaurant.
Koupí polévky si nejen pochutnáte, ale i přispějete lidem po cévních a mozkových příhodách,
kteří si rehabilitaci v centru
ERGO Aktiv nemohou spolufinancovat sami.
A proč je škoda nejíst dobře? To vám vysvětlí patron letošní Smršti – mladý a nadšený kuchař
Martin Škoda. Přijďte a vyhrajte jeho novou kuchařku Škoda nevařit 2.

Z Polívkové smršti se stal fenomén, který spojuje lidi dobrým jídlem
a dobrým skutkem. Smršť dokonce získala 1. místo Fóra dárců v kategorii Veřejná sbírka 2015. Jak můžete pomoci vy? Přijďte si dát některou ze skvělých polévek, na stánku si kupte plátěnou tašku s příběhy klientů ERGO Aktiv nebo pošlete DMS za 30 Kč ve tvaru DMS CHUTKZIVOTU na tel. číslo 87 777.
Záštitu nad Polívkovou smrští převzala Městská část Praha 5 v čele
se starostou MUDr. Radkem Klímou.
Více najdete na
www.polivkovasmrst.cz a na
www.ergoaktiv.cz
Komentáře (0)
Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)