Domácí jahodový Mrož

Domácí jahodový Mrož

Suroviny:

  • 500 g jahod
  • 5 lžic medu, nebo jakéhokoliv jiného sladidla, dle chuti
  • šťáva z půlky citronu
  • 200 g tvarohu
  • prázdné kelímky od jogurtu, nebo jakákoliv jiná, vhodná formička

 

Příprava:

všechny ingredience důkladně promixujeme v mixéru a směsí naplníme připravené formičky nebo kelímky.

Pokud chceme klasický nanuk na špejli, zapíchneme doprostřed silnější dřívko nebo lžičku.

Hotové nanuky pak můžeme namočit do rozpuštěné čokolády – záleží na chuti.

 

Tak co říkáte? Dokonalý nanuk, který je hotový během chvíle. Jenom vydržet, než v mrazáku ztuhne. Určitě budete spokojenější, než kdybyste vážili cestu do obchodu, investovali do jakéhokoliv nanuku a doma si ho po té strastiplné cestě snědli.

Ingredience: