Domácí jahodový Mrož
Suroviny:
- 500 g jahod
- 5 lžic medu, nebo jakéhokoliv jiného sladidla, dle chuti
- šťáva z půlky citronu
- 200 g tvarohu
- prázdné kelímky od jogurtu, nebo jakákoliv jiná, vhodná formička
Příprava:
všechny ingredience důkladně promixujeme v mixéru a směsí naplníme připravené formičky nebo kelímky.
Pokud chceme klasický nanuk na špejli, zapíchneme doprostřed silnější dřívko nebo lžičku.
Hotové nanuky pak můžeme namočit do rozpuštěné čokolády – záleží na chuti.
Tak co říkáte? Dokonalý nanuk, který je hotový během chvíle. Jenom vydržet, než v mrazáku ztuhne. Určitě budete spokojenější, než kdybyste vážili cestu do obchodu, investovali do jakéhokoliv nanuku a doma si ho po té strastiplné cestě snědli.
Ingredience: